Antena 3 Actualitate Cadavru cu pungă pe cap, descoperit în București. Criminologul Dan Antonescu: ”S-ar putea să iasă din calcul crima”

Cadavru cu pungă pe cap, descoperit în București. Criminologul Dan Antonescu: ”S-ar putea să iasă din calcul crima”

31 Oct 2019   •   11:34
Cadavru cu pungă pe cap, descoperit în București. Criminologul Dan Antonescu: ”S-ar putea să iasă din calcul crima”
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Un bărbat a fost găsit, mort, în Sectorul 6 din Capitală, cu o pungă pe cap. Dan Antonescu, specialist criminolog, a explicat de ce e posibil să fie mai degrabă o sinucidere, și nu un omor.

Criminologul a precizat la Antena 3, că ”sunt luate în calcul două variante - sinucidere și crimă- plus o a treia: moarte accidentală, iar punga respectivă să fi fost folosită pentru a se apăra de ploaie”.

 ”S-ar putea să iasă și crima din calcul. Se pare că are foarte multe obiecte personale asupra lui sau pe lângă el. E posibilă varianta sinuciderii, una atipică. De-a lungul carierei am avut de-a face cu așa ceva”, a spus Dan Antonescu.

Cadavrul a fost descoperit de un bărbat care își plimba câinele în Sectorul 6 al Capitalei și a sunat de urgență la 112.

×
Subiecte în articol: cadavru sectorul 6 punga
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close