Antena 3 CNN Actualitate "Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi" | Ea este Camelia, tânăra mămică găsită moartă într-o maşină, în Focşani

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi" | Ea este Camelia, tânăra mămică găsită moartă într-o maşină, în Focşani

Camelia, o tânără în vârstă de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită moartă pe banchet din spate a unei maşini, într-o parcare din Focşani, după ce soţul a dat-o dispărută în urmă cu câteva zile.

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi" | Ea este Camelia, tânăra mămică găsită moartă într-o maşină, în Focşani
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2023   •   13:14

Tânăra din Focşani era mama a două fetiţei şi unui băieţel şi deţinea un salon de înfrumuseţare în Focşani. În urmă cu câteva zile, soţul ei a dat-o dispărută, după ce aceasta nu a mai venit acasă şi nici nu a reuşit să o contacteze.

Ea a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei maşini, în faţa Mausoleului Eroilor din carierul Sud din Focşani. Soţul ei a fost cel care a găsit-o şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Soţul Cameliei a postat un mesaj de adio pe reţelele de socializare.

"Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă", a scris soţul Cameliei.

Ancheta în cazul morţii tinerei continuă, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a unei sinucideri.

×
Subiecte în articol: Focșani IPJ Vrancea Poliția Română
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close