Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat și-a găsit soția decedată pe bancheta din spate a mașinii, în Focșani. Femeia de 32 de ani era dată dispărută de mai multe zile

Un bărbat și-a găsit soția decedată pe bancheta din spate a mașinii, în Focșani. Femeia de 32 de ani era dată dispărută de mai multe zile

Este anchetă în Vrancea, după ce un bărbat și-a găsit soția, în vârstă de 32 de ani, decedată pe bancheta din spate a mașinii, parcată pe o stradă din Focșani.

de Adrian Bonciu    |    25 Sep 2023   •   19:02

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Focșani fac cercetări la fața locului cu privire la un caz de deces, sesizat luni, la ora 15.05, prin apel 112.

Femeia fost găsită de soțul ei, care o dăduse dispărută la politie în urma cu câteva zile, după ce aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta a fost găsită într-o parcare din cartierul Sud.

"Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu.

Citește și: Medic alergat şi atacat de rudele unei tinere însărcinate, la maternitatea din Botoşani. Au intervenit jandarmii

Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmite Poliția Vrancea.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Vrancea Focșani femeie decedată masina
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close