Antena 3 CNN Actualitate Locale Medic alergat şi atacat de rudele unei tinere însărcinate, la maternitatea din Botoşani. Au intervenit jandarmii

Medic alergat şi atacat de rudele unei tinere însărcinate, la maternitatea din Botoşani. Au intervenit jandarmii

Un medic a fost atacat şi alergat de rudele unei tinere însărcinate la maternitatea din Botoşani, acolo unde a murit şi Alexandra, gravida ignorată de medici timp de şapte ore.

de Cristi Georgescu    |    25 Sep 2023   •   11:48

Incidentul s-a petrecut sămbătă, la doar câteva zile după ce un bărbat ar fi intrat cu toporul în unitatea sanitară.

Totul a început după ce o gravidă de 18 ani, cu sarcină la termen, a ajuns la spitalul din Dorohoi. Medicii de acolo au solicitat însă transferul tinerei la maternitatea din Botoşani pentru ca bebeluşul să fie adus pe lume prin cezariană.

Tânăra a ajuns cu Ambulanţa la maternitatea din Botoşani şi a fost dusă la camera pentru Urgenţe de la spital. Acolo, a fost chemat un medic de gardă care a venit să o consulte şi a cerut mai multe analize.

La un moment dat, în camera de consultaţii au dat buzna trei persoane, două femei şi un bărbat, rude cu gravida. Acestea au început să facă scandal şi să îi ceară medicului de gardă să o opereze pe pacientă imediat.

Citeşte şi: Medici amenințați cu toporul de soţul unei gravide, după moartea Alexandrei, la maternitatea din Botoşani

Doctorul a fost ameninţat şi a reuşit să fugă în agitaţia creată şi s-a baricadat în sala de naşteri de la etajul 1. O asistentă a sunat după ajutor la 112.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi jandarmi care au reuşit să aplaneze conflictul şi i-au calmat pe scandalagii.

Citeşte şi: Oamenii ar putea trăi şi munci până la 120 de ani! Explicaţia şi recomandările unui medic renumit: "Putem crea prelungirea vieții"

Între timp, gravida a fost dusă în sala de naşteri şi a fost operată. A născut o fetiţă perfect sănătoasă.

incidentul vine la aproape o lună după ce tânăra Alexandra Ivanov şi-a pierdut viaţa la maternitatea din Botoşani. Avea 25 de ani şi a murit la nouă ore după ce a fost internată. Era însărcinată în luna a treia şi ajunsese la spital cu Ambulanţa după ce a acuzat dureri şi hemoragie.

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close