Antena 3 CNN Actualitate Campanie Antena3.ro. Cele mai bune lucruri care vi s-au întâmplat în 2020

Campanie Antena3.ro. Cele mai bune lucruri care vi s-au întâmplat în 2020

2020 este anul în care am trăit ce nu credeam că ni se poate întâmpla vreodată. Parcă urmând scenariul unui film SF de duzină, pandemia de coronavirus izbucnită în China a început cu temeri şi a continuat cu distrugeri şi spectrul morţii.

Campanie Antena3.ro. Cele mai bune lucruri care vi s-au întâmplat în 2020
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    15 Dec 2020   •   14:26

Ce a fost mai rău am văzut, continuăm să vedem şi vom vedea şi în viitor, însă răul nu trebuie lăsat să ne guverneze viaţa. Ceea ce contează acum este binele, într-o lume în continuă schimbare şi într-o lume în care o simplă îmbrăţişare a devenit un gest extrem de periculos.

Moarte, dezbinare, distanţare, lipsă de informaţii, teama de a te îmbolnăvi sau de a îmbolnăvi pe cineva drag. Acestea au fost cuvintele în jurul cărora s-a concentrat lumea în 2020.

Şi totuşi, lucrurile bune s-au întâmplat şi în 2020, iar noi vrem să le aflăm de la voi. Pentru că, aşa cum inclusiv pandemia ne-a dovedit, doar împreună putem trece peste orice provocare, peste orice teamă şi chiar peste boală.

Campania Antena3.ro are ca scop promovarea lucrurilor bune care s-au întâmplat în acest an pentru românii de pretutindeni. Trimite-ne imagini sau scrie-ne povestea care a contat cel mai mult pentru tine în acest an la site@antena3.ro sau pe Facebook / Antena 3, iar povestea ta va fi făcută publică pe Antena 3 şi pe site-ul Antena3.ro pentru ca toată lumea să ştie că lucrurile bune s-au întâmplat şi acest an.

×
Subiecte în articol: antena3.ro
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close