Antena 3 CNN Actualitate Bărbat reţinut de DIICOT, după ce ar fi cultivat canabis într-un apartament din București

Bărbat reţinut de DIICOT, după ce ar fi cultivat canabis într-un apartament din București

Un bărbat a fost reţinut de procurori, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-un apartament din Bucureşti, o cultură de canabis destinată comercializării.

Bărbat reţinut de DIICOT, după ce ar fi cultivat canabis într-un apartament din București
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2024   •   20:35

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus, duminică, reţinerea unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

"Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, acesta ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-un apartament situat în municipiul Bucureşti, o cultură de canabis destinată comercializării, după ce ar fi procurat seminţe de canabis şi le-ar fi plantat în mai multe etape", menţionează anchetatori.

În urma prinderii în flagrant, au fost identificate şi ridicate 116 plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare, peste 2,3 kg canabis, o instalaţie improvizată destinată întreţinerii culturii, precum şi alte mijloace de probă.

Luni a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile, informează DIICOT. 

×
Subiecte în articol: canabis București apartament DIICOT
Parteneri
Cod portocaliu și galben de vijelii. 9 județe sunt vizate
x close