Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei sere pline cu canabis au fost descoperite pe malul unui râu din Timiş. Un bărbat a fost reținut

Trei sere pline cu canabis au fost descoperite pe malul unui râu din Timiş. Un bărbat a fost reținut

Un bărbat a fost reținut după ce ar fi cultivat canabis, în apropierea unui râu din Timiș, în trei sere cu o suprafață totală de peste 1.300 de metri pătrați. DIICOT cere arestarea preventivă a bărbatului.

Trei sere pline cu canabis au fost descoperite pe malul unui râu din Timiş. Un bărbat a fost reținut
Sursa foto: DIICOT
de Silvia Preda    |    02 Noi 2023   •   16:42

Procurorii DIICOT Timișoara arată că inculpatul a inițiat și întreținut, în apropierea râului ce străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor, destinată comercializării, scrie Mediafax.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate din trei sere, ce însumează o suprafață 1.300 de metri pătrați, un număr de 120 plante de canabis, în diferite stadii de dezvolare, cu înălţimea de aproximativ 4 metri, la tulpină, totalizând cantitatea de 1.640 kilograme masă verde.

Citeşte şi: Percheziţii la Penitenciarul Jilava | Fiul lui Sile Cămătaru, acuzat că a condus din închisoare o reţea de trafic de droguri şi proxeneţi

De asemenea, din locuință au fost ridicate aproximativ 90 de cutii şi pungi din material plastic transparent, în care era ambalată cantitatea de 121,3 kilograme de muguri de canabis.

Bărbatul a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de risc, iar joi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: canabis Timis retinut sere
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close