Antena 3 CNN Actualitate Un candidat analfabet la examenul pentru permis a citit "astrate odaie", în loc de "Cunoaște-ți drepturile"

Un candidat analfabet la examenul pentru permis a citit "astrate odaie", în loc de "Cunoaște-ți drepturile"

Au apărut noi imagini cu șoferii care și-au luat permisul pe bani, în Ilfov, iar înregistrarile video sunt pur şi simplu ireale. Unul dintre şoferii analfabeţi a fost pus de poliţişti să citească de pe un afiş sintagma "Cunoaște-ți drepturile".

Un candidat analfabet la examenul pentru permis a citit "astrate odaie", în loc de "Cunoaște-ți drepturile"
de Georgiana Adam    |    24 Oct 2022   •   13:09

Zeci de şoferi din Bucureşti şi Ilfov au reuşit să obţină permise de conducere, chiar dacă sunt analfabeţi, prin metoda "sufleorul".

Un candidat prezent la proba teoretică pentru permis auto a fost filmat în timp ce încerca să citească sintagma "Cunoaște-ți drepturile".

Tânărul se pare că nu cunoaşte literele, însă avea de gând să îşi ceară dreptul de a obţine permisul de conducere.

Înregistrarea video de pe ziare.com arată o scenă incredibilă în care un candidatul de la examenul teoretic pentru permis este pus să citească ce scrie pe un panou.

Din imagini se poate vedea că tânărul pare a cunoaște literele, dar nu știe să citească legat. În momentul în care este pus să citească fiecare cuvânt, tânărul citește expresia "Cunoaște-ți drepturile" drept "astrate odaie".

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close