Antena 3 Actualitate Decizia care schimbă cursul dosarului Caracal. Avocatul familiei Melencu: „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”

Decizia care schimbă cursul dosarului Caracal. Avocatul familiei Melencu: „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”

de S.T.    |    30 Mai 2020   •   13:35
Decizia care schimbă cursul dosarului Caracal. Avocatul familiei Melencu: „Procurorii au ascuns adevărul. Dorim fetele”
Sursa foto: Hepta

Dosarul crimelor de la Caracal stă pe un butoi cu pulbere.

Săptămâna viitoare, judecătorii din Olt trebuie să decidă dacă trimit dosarul înapoi la DIICOT, pentru refacerea anchetei sau îl trimit spre judecare.

Atât familiile victimelor, cât şi Gheorghe Dincă, au cerut ca ancheta să fie refăcută.

Decizia care schimbă cursul dosarului Caracal

Familiile victimelor spun faptul că nu există dovezi clare și suficiente care să arate faptul că cele două fete ar fi fost omorâte de Gheorghe Dincă.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă susține faptul că asupra lui au fost făcute presiuni în așa fel încât să recunoască aceste două crime.

Familiile celor două fete au cerut în fața judecătorilor ca Gheorghe Dincă să fie supus testului poligraf pentru a se afla adevărul.

Avocata familiei Melencu susține că Luiza nu a fost, de fapt, în casa lui Dincă! Pe ce își bazează afirmația

Carmen Obârșanu, avocatul familiei Melencu, a declarat sâmbătă la Antena 3 că a solicitat instanței de judecată să ceară ca DIICOT să prezintă toate probele din acest dosar.

„Am verificat actele dosarului și am găsit niște adrese de înaintare a unor CD-uri care se referă la traseul lui Gheorghe Dincă în ziua dispariției Luizei. Dacă mergem pe acel traseu pe care l-au constatat experții de la Ministerul de Interne constatăm că traseul nu este cel pe care îl invocă Dincă. Traseul este cu totul altul.

Deși procurorii aveau dovada la dosar au mers pe alta pistă care nu avea niciun mijloc de susținere și au refuzat să caute fetele”, acuză Carmen Obârșanu.

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu: Procurorii au ascuns adevărul

Conform acelui traseu, Luiza nu ajunsese în casa lui Gheorghe Dincă. „E clar că procurorii au ascuns adevărul”, acuză avocatul familiei Melencu.

„Noi nu dorim să îl scăpăm pe Dincă de răspundere penală, ci dorim fetele și să aflăm adevărul. Atât și nimic mai mult”, a mai spus Carmen Obârșanu, sâmbătă, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: crime Gheorghe Dincă Caracal

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close