Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu trei mașini, în fața INML București! Două eleve au fost lovite când se aflau pe trotuar

Carambol cu trei mașini, în fața INML București! Două eleve au fost lovite când se aflau pe trotuar

Un carambol cu trei mașini s-a produs în această dimineață, în fața INML București. Două eleve au fost lovite când se aflau pe trotuar.

de Andreea Ştefan    |    19 Ian 2023   •   09:09

Update: ”Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

De asemenea, conducătorul unui autovehiculul în vârstă de 36 de ani a fost testat și cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând prezența în organism a substanțelor psihoactive. Acesta a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere București.

---

Citește și: Patru victime după ce o mașină și un microbuz s-au lovit frontal pe o stradă din Sibiu

Două eleve au fost accidentate, în urma unui carambol cu trei mașini, care a avut loc în urmă cu puțin timp, în București. 

Este vorba despre o tânără în vârstă de aproximativ 15 ani, care a suferit un traumatism cerebral și încă o elevă minoră, care a fost și ea rănită ușor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În momentul în care s-a produs acest impact, se aflau pe trotuar. 

Până în acest moment, știm că trei autoturisme implicate și că șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatele sunt negative și urmează să fie testați și cu aparatul drugtest.

Fata în vârstă de 15 ani va fi transportată la Spitalul Marie Curie.

×
Subiecte în articol: carambol INML București eleve
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close