Antena 3 CNN Actualitate Capitala, înconjurată de tot mai multe zone roșii! Poliţiştii i-au sancționat dur pe cei care nu respectă carantina în Ilfov

Capitala, înconjurată de tot mai multe zone roșii! Poliţiştii i-au sancționat dur pe cei care nu respectă carantina în Ilfov

Poliţiştii au legitimat peste 2.000 de persoane în judeţul Ilfov, unde mai multe localităţi sunt în carantină. Cei care au încălcat restricţiile au fost sancţionaţi. În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat 253 de amenzi în valoare de 28.300 lei.

Capitala, înconjurată de tot mai multe zone roșii! Poliţiştii i-au sancționat dur pe cei care nu respectă carantina în Ilfov
Sursa foto: Hepta
22 Noi 2020   •   16:25

România intră treptat în carantină totală. Peste 20 de orașe sunt deja închise, iar Capitala este înconjurată de tot mai multe zone roșii.

Mai multe localități din apropierea Bucureștiului au fost carantinate, după ce rata de infectare a explodat. Alte șase localități au intrat în lockdown de sâmbătă seara.

Localităţile din jurul Capitalei sunt păzite de poliţişti care au organizat filtre la intrările şi ieşirile din localitatile roşii.

În această dimineaţă, mai mulţi şoferi opriţi au declarat că nu au ştiut că localităţile au intrat în carantină, aşa că au primit doar avertismente. 

 Primele amenzi pentru ilfovenii care au încălcat restricţiile

Poliţiştii au legitimat peste 2.000 de persoane, iar cei care nu aveau declaraţie pe proprie răspundere şi motive bine întemeiate de deplasare au fost sancţionaţi.

Verificările au continuat în Ilfov cu 156 de polițiști, alături de 81 de efective reprezentând Inspectoratul de Jandarmi Județean, ISU București-Ilfov, Poliția Locală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor și Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transport Rutier.

Forțele de ordine au verificat 227 de societăți comerciale și au legitimat peste 2.163 de persoane în Ilfov, cu privire la respectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă. De asemenea, au fost verificate peste 261 de mijloace de transport persoane.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat 253 de amenzi în valoare de 28.300 lei

De sâmbătă, sunt în carantină în Ilfov localităţile Otopeni, Măgurele (cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju), Corbeanca (cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş), Popeşti Leordeni, Dobroieşti (cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni) şi Mogoşoaia.

Tot în Ilfov s-a instituit carantina de vineri în oraşul Bragadiru, cu satul aparţinător Bragadiru, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu.

Duminică, judeţul Ilfov are o rată de infectare cu SARS-CoV-2 de 8,17 la mie.

Citiți și: Şase localităţi din Ilfov intră în carantină. Ordinele de carantinare au fost publicate
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: carantină Ilfov amenzi politisti Capitală
Parteneri
Val de aer polar în România! Temperaturi de până la -20 de grade!
x close