Antena 3 CNN Actualitate Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnaliștii Antena 3

Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnaliștii Antena 3

Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnaliștii Antena 3
07 Mar 2018   •   16:15

Jurnaliștii luju.ro au descoperit care este dosarul penal instrumentat de DNA, pentru care s-au cerut documentele din dosarul procesului civil dintre Laura Codruța Kovesi și jurnaliștii Antena 3.

Este vorba despre dosarul rezultat în urma unei plângeri formulate de Răzvan Savaliuc, împotriva judecătorului Crina Buricea, de la Tribunalul București, care a acordat pe fond despăgubiri de 250.000 de lei Laurei Codruța Kovesi, fără a motiva decizia.

Răzvan Savaliuc a cerut expres ca dosarul să fie preluat de PICCJ, deoarece DNA este parte și, conform legii, nu poate fi judecător în propria cauză.

PICCJ a trimis imediat dosarul la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, de unde, in data de 14 noiembrie 2016, dosarul a fost trimis de procurorul general al PCAB de atunci, Mihai Cristian Ban (actual membru CSM) la Directia Nationala Anticoruptie “spre competenta solutionare”, scrie luju.ro.

Detalii, pe luju.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close