Antena 3 CNN Actualitate Carmen Iohannis a devenit dirigintă pentru o nouă serie de "boboci". Ce ţinută a purtat prima doamnă în prima zi de şcoală

Carmen Iohannis a devenit dirigintă pentru o nouă serie de "boboci". Ce ţinută a purtat prima doamnă în prima zi de şcoală

Prima doamnă a României a mers astăzi la școală. Ca în fiecare an, întrevederea cu elevii a fost una emoționantă, însă de această dată, Carmen Iohannis are un motiv în plus să aștepte cu nerăbdare să se întoarcă la catedră.

Carmen Iohannis a devenit dirigintă pentru o nouă serie de "boboci". Ce ţinută a purtat prima doamnă în prima zi de şcoală
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2022   •   13:08

Întâlnirea primei doamne cu elevii a fost una emoționantă, cu atât mai mult cu cât Carmen Iohannis preia anul acesta o nouă generație de elevi cărora le va fi dirigintă. 

"Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune.", a declarat Carmen Iohannis. 

De la întâlnire nu a lipsit nici tradiționala fotografie de grup pe care Carmen Iohannis o face la fiecare început de an școlar. 

Bobocii pe care prima doamnă i-a preluat ca dirigintă s-au arătat surprinşi şi bucuroşi că o vor avea alături pentru patru ani.

"Am auzit doar lucruri bune despre ea și sunt sigură că va fi cea mai bună dirigintă.", a spus una dintre eleve.

Prima doamnă a primit flori și de la foștii ei elevi, ajunși acum la facultate, dar care au ținut neapărat să o viziteze și azi pe fosta lor profesoară.

"Drept mulțumire, am vrut să îi dăm un buchet de flor şi după ce am intrat la facultate cu bine, majoritatea dintre noi.", a spus unul din proaspeţii studenţi. 

Carmen Iohannis s-a arătat încântată şi de gestul foştilor săi elevi. 

"Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa.", a mărturisit cu bucurie Carmen Iohannis.

×
Subiecte în articol: Carmen Iohannis an scolar 2022-2023
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close