Antena 3 CNN Actualitate Carpatair: Nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului din Florenţa. Pasagerii vin marţi în ţară

Carpatair: Nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului din Florenţa. Pasagerii vin marţi în ţară

Carpatair: Nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului din Florenţa. Pasagerii vin marţi în ţară
Sursa foto: Foto: carpatair.com
28 Mai 2012   •   18:24

Reprezentanţii companiei Carpatair susţin, referitor la incidentul în care a fost implicat avionul Florenţa-Timişoara, că "niciunul dintre pasagerii aflaţi la bord şi dintre membrii echipajului nu a avut de suferit" şi că toţi cei 45 de pasageri vor fi aduşi, marţi, în România cu altă aeronavă, scrie Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat de presă transmis de compania Carpatair, la bordul avionului Florenţa-Timişoara a avut loc o alarmă falsă de incendiu, pasagerii fiind evacuaţi.

"Pe timpul rulajului către pista de decolare pe Aeroportul din Florenţa, în jurul orei 11.40, ora Italiei, echipajul aeronavei de tip Saab-2000 a zborului Florenţa-Timişoara, cu 45 de pasageri la bord, a sesizat declanşarea mesajului de alarmă de incendiu la motorul stâng, unul care ulterior s-a dovedit a fi fals. Pentru evitarea oricărui risc şi în conformitate cu procedurile standard pentru astfel de situaţii, echipajul a încetat imediat rulajul, a declansat sistemele de stingere a incendiului şi a evacuat aeronava", se arată în comunicat.
   
Potrivit sursei citate, "niciunul dintre pasagerii aflaţi la bord şi dintre membrii echipajului nu a avut de suferit".
   
Reprezentantul companiei Carpatair Paula Ardelean a declarat că pasagerii vor reveni în ţară cu o altă aeronavă, în cursul zilei de marţi.
   
"Toţi cei 45 de pasageri vor fi transportaţi în cursul zilei de mâine (marţi - n.r.) în România, cu o altă aeronavă", a spus Ardelean.



×
Subiecte în articol: pasageri echipaj
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close