Antena 3 CNN Actualitate Cartele SIM ascunse în icoane, la Penitenciarul Galaţi

Cartele SIM ascunse în icoane, la Penitenciarul Galaţi

Cartele SIM ascunse în icoane, la Penitenciarul Galaţi
Sursa foto: Foto: hit.ro
09 Mai 2011   •   13:52

Icoanele şi cutiile de compot constituie noua ascunzătoare prin care pot fi introduse în penitenciare obiecte interzise.

Patru cartele SIM, un telefon mobil şi cinci încărcătoare de telefon improvizate, camuflate în două conserve de compot, au fost descoperite de personalul Sectorului Vizită de la Penitenciarul Galaţi, potrivit Agerpres.

Locurile în care vizitatorii ascund bunurile şi obiectele interzise deţinuţilor sunt diverse şi inedite, astfel încât chiar şi obiectele de cult - icoanele - pot constitui o astfel de sursă, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, comisar Safta Trincu.

Poliţia a ridicat obiectele interzise descoperite, iar vizitatorii care au încercat să introducă aceste bunuri în penitenciar nu mai au dreptul la vizită pe o perioadă de şase luni şi pot răspunde penal.

''Introducerea în mod ilicit în penitenciar a bunurilor şi obiectelor interzise a se afla în posesia persoanelor private de libertate, în scopul utilizării de către acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la doi ani sau cu amendă'', a afirmat Trincu.

×
Subiecte în articol: telefoane icoane penitenciar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close