Antena 3 CNN Actualitate Cât a ajuns să coste o sticlă de suc în Aeroportul Otopeni. Este mai scumpă decât în Aeroportul din Paris

Cât a ajuns să coste o sticlă de suc în Aeroportul Otopeni. Este mai scumpă decât în Aeroportul din Paris

O sticlă de suc la 0,5 litri a ajuns să fie mai scumpă în Aeroportul Otopeni, decât în Aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Cât a ajuns să coste o sticlă de suc în Aeroportul Otopeni. Este mai scumpă decât în Aeroportul din Paris
Sursa foto: Facebook | Vlad Gheorghe
de Ioana Mircea    |    24 Apr 2023   •   21:28

Este cunoscut faptul că prețurile din Aeroportul Otopeni sunt foarte mari, însă de data aceasta, le-au depășit până și pe cele din Franța.

Politicianul Vlad Gheorghe a prezentat pe pagina sa de Facebook diferența de preț dintre o sticlă de Coca Cola de 0,5 litri, în Aeroportul Otopeni și în Charles de Gaulle din Paris.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Se pare că în Aeroportul Charles de Gaulle din Paris o astfel de sticlă se vinde la prețul de 3,95 de euro, respectiv, 19,49 de lei, iar în aeroportul Otopeni, aceeași sticlă, costă 23 de lei, respectiv, 4,66 de euro.

Citește și: Cât au ajuns să coste o sticlă de apă şi un sandviș în aeroportul Otopeni | Reacţia românilor şi a Consiliului Concurenţei

"La Otopeni e cu taxă. De corupție. Așa se fac milioanele: se dă șpagă la chirie și se jupoaie călătorii după aia. Poze făcute de mine, azi. Toată lumea are același preț, nu există concurență", a spus politicianul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close