Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Cherecheș a fost arestat în Germania. Primarul din Baia Mare se află în penitenciarul din Gablingen

Cătălin Cherecheș a fost arestat în Germania. Primarul din Baia Mare se află în penitenciarul din Gablingen

Cătălin Cherecheș, primarul fugar din Baia Mare, a fost arestat astăzi în Germania. Bărbatul a fost prezentat, astăzi după amiază, în fața judecătorilor care au luat această decizie.

Cătălin Cherecheș a fost arestat în Germania. Primarul din Baia Mare se află în penitenciarul din Gablingen
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    29 Noi 2023   •   18:38

Primarul din Baia Mare, condamnat pentru luare de mită, care a fugit din România, Cătălin Cherecheș a fost prezentat, astăzi în jurul orelor 15.00, în fața judecătorului, care a decis încarcerarea imediată a acestuia.

Imediat după decizie, Cherecheş a fost transportat și încarcerat în penitenciarul din Augsburg-Gablingen, situat la adresa Am Fliegerhorst 1, 86456, Gablingen Germania, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Citește și: Misterul pozei trecute prin Photoshop de la capturarea lui Cătălin Cherecheș în Germania | S.O. Bălan: "Slugile nemților!"

Poliția Bavaria a insistat să fie organizată o conferință de presă comună a Poliției și a Parchetului pentru a transmite mai multe detalii despre acest caz, însă Unitatea de Parchet Augsburg a refuzat acest aspect, preferând să răspundă punctual întrebărilor jurnaliștilor, cel puțin celor români.

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches arest Germania
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close