Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Drulă: Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureştean astăzi

Cătălin Drulă: Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureştean astăzi

Ministrul Transporturilor a anunţat că a depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili de blocarea metroului bucureştean vineri dimineaţă.

Cătălin Drulă: Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureştean astăzi
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   14:16

”Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:

+ zădărnicirea combaterii bolilor

+ abuz în serviciu

+ trafic de influență

+ folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane

+ folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite

+ șantaj

+ infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.

Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului”, transmite ministrul Transporturilor, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru...

Publicată de Cătălin Drulă pe Vineri, 26 martie 2021

Ministrul Transporturilor, despre greva de la metrou: O acțiune ilegală

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, susţine că greva de vineri dimineaţă de la Metrorex este "o acţiune ilegală" ce dă peste cap viaţa unui oraş întreg.

Protestul a început noaptea trecuta şi nici până la această oră nu s-a găsit o rezolvare.

Greva a afectat zeci de mii de bucureşteni care folosesc zilnic metroul pentru a ajunge la muncă. Oamenii s-au izbit de afișe şi nu au fost lăsaţi să coboare în staţiile de metrou.

Mai mult, fiind blocat accesul în subteran, oamenii n-au mai avut acces nici în pasajele pietonale, fiind nevoiţi să traverseze prin locuri nepermise.

Citiți și: Grevă la metrou. Metrorex anunță că nu a fost dat afară din companie niciun angajat

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close