Antena 3 CNN Actualitate Cătălin Rădulescu despre decizia în cazul Dragnea: O execuţie a anilor '50; îi suntem alături, să fie tare

Cătălin Rădulescu despre decizia în cazul Dragnea: O execuţie a anilor '50; îi suntem alături, să fie tare

Cătălin Rădulescu despre decizia în cazul Dragnea: O execuţie a anilor '50; îi suntem alături, să fie tare
27 Mai 2019   •   16:28

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că decizia ÎCCJ în cazul lui Liviu Dragnea "este o execuţie a anilor '50".

Citește și: Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare

"O să se bucure cei care au votat ieri şi probabil că oamenii care au primit pensiile mari o să le dea înapoi - că USR şi ceilalţi o să le ceară asta, cei care sunt agricultori o să dea înapoi subvenţiile, pensionarii la fel, salariaţii. Şi să le fie bine cu cei pe care i-au votat! Se vede foarte clar că există o execuţie a anilor '50, au fost toţi achitaţi sau condamnaţi cu suspendare. Sigur, trebuia dat un exemplu. (...) Rămâneţi voi (jurnaliştii - n.r.) aici în ţară cu securiştii. Eu nu am văzut în viaţa mea niciun fel de justiţie independentă, în ultimii 10 ani de zile, pentru că o justiţie independentă funcţionează altfel, nu cu protocoale, nu cu echipe mixte, nu cu securişti care inventează denunţători. Pentru că n-o să găsiţi niciunde în Europa felul ăsta de a fi. Îi suntem alături. Să fie tare acolo unde va fi şi... ce mai putem să spunem altceva. Dacă o să putem să îl vizităm, o să îl vizităm, categoric o să îl vizităm", a precizat Rădulescu, la sediul PSD.

El a susţinut că PSD va fi condus interimar de preşedintele executiv, Viorica Dăncilă, urmând să fie convocat un congres şi şi-a exprimat regretul că PSD a pierdut alegerile.

"Asta-i viaţa. Au câştigat în celelalte ţări, la noi n-au câştigat. (...) Românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. Le spun tuturor care şi-au dorit astfel de voturi: daţi în cap, violaţi, faceţi tot ce vreţi că ăsta este trendul!", a afirmat deputatul PSD

×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close