Antena 3 CNN Actualitate Motivul decesului elevei din București, după un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Cauza stabilită în urma necropsiei

Motivul decesului elevei din București, după un moment intim cu un tânăr de 19 ani. Cauza stabilită în urma necropsiei

Tânărul din județul Neamț, în casa căruia o elevă din București a murit după un moment intim, a fost arestat. Alături de el au mai fost arestați și doi traficanți de droguri. Toți trei sunt acuzați de deținere și trafic de droguri de mare risc.

de Paul Ciurari    |    03 Aug 2023   •   09:12

Tânăra a ajuns în Piatra Neamț, duminică seara. Era însoțită de alți elevi din Capitală, scopul fiind acela de a participa la un concurs şcolar organizat de elevii Colegiului Naţional "Petru Rareş" Piatra Neamţ.

Fata nu a reușit să mai participe, însă, la concurs. Și asta deoarece, odată ajunsă la Piatra Neamț, a fost așteptată la gară de un tânăr de 19 ani, din Dumbrava Roșie, pe care îl cunoscuse pe internet. Din primele informații, se pare că cei doi se vedeau pentru prima dată.

Acesta a luat-o cu mașina și a mers cu ea într-o locație necunoscută. Ulterior, după vreo 3-4 ore, au mers împreună la domiciliul tânărului. Acolo, fata ar fi consumat un drog de mare risc. Este vorba despre metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut şi sub numele de efedronă, care provoacă euforie și halucinații.

Alte detalii despre ceea ce s-a întâmplat acasă la tânărul de 19 ani nu se cunoscut la acest moment. Cert este că, la ora 01:20, băiatul și-a sunat mama pe care a anunțat-o că fata din București sângerează puternic și este inconștientă. Femeia a sunat imediat la 112 unde a cerut ajutor. 

Vezi şi: "Drumul ei plin de vise frumoase, dorinți și aspirații s-a oprit brusc". Lacrimi şi durere pentru Shara, eleva moartă la Dumbrava Roşie

"La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 01:39, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie, din localitatea Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în locuința sa se află o tânără decedată. 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din București. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără efect. 

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț pentru jurnaliștii de la tvmneamţ.ro

Odată ajunși acolo, medicii au constatat că fata avea o hemoragie puternică în zona genitală. Jurnaliștii din Neamț susțin că tânărul ar fi declarat în fața polițiștilor că hemoragia ar fi survenit în timpul unui act sexual când, la un moment dat, tânăra şi-ar fi pierdut conștiența, a început să tremure puternic și apoi a murit. 

Ulterior, la necropsie, s-a stabilit că tânăra suferise o ruptură de vagin. În ceea ce privește cauza morții, medicii legişti au stabilit că fata a murit în urma unei insuficiențe cardiorespiratorii acute, cauzate de o intoxicație cu substanțe ilegale. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Neamţ Dumbrava Roşie eleva
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close