Antena 3 CNN Actualitate Cauza morții bărbatului înjunghiat la petrecerea cu vedete de la Padina. Medicii legiști au aflat cum a murit Sorin Anghel

Cauza morții bărbatului înjunghiat la petrecerea cu vedete de la Padina. Medicii legiști au aflat cum a murit Sorin Anghel

Medicii legiști au finalizat autopsia în cazul lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu macete la petrecerea cu vedete de la Padina, şi au aflat cauza morţii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   15:12

Sorin Anghel, bărbatul care a fost înjunghiat mortal la o petrecere cu vedete de la Padina, urma să împlinească 42 de ani pe data de 15 februarie 2024. 

Bărbatul se afla, alături de soția sa, într-un hotel de 4 stele din stațiunea Padina, la o petrecere, alături de mai multe vedete. 

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate. 

Din nefericire, rănile suferite au fost incompatibile cu viața. 

Cei trei suspecți sunt membri ai clanului Fabian și fiii vrăjitoarei Sidonia. Aceștia află în scurt timp dacă vor fi arestați preventiv.

Bărbații au fost audiați în această dimineață de procurori şi urmează să fie duşi în faţa magistraților. 

Atacatorii spun că victima a fost vinovată

Din primele informații, totul ar fi pornit pe seama unui conflict spontan, într-un hotel de 4 stele din stațiunea Padina.

Atacatorii dau vina pe victimă. La petrecere se aflau mai multe persoane publice, printre care şi Alex Velea, care a fost audiat la poliție în calitate de martor.

Potrivit unor martori, scandalul a pornit după ce soția victimei, s-a urcat pe scaun ca să danseze pe ritmurile orientale. Cei trei indivizi au schimbat replici care l-au deranjat pe soțul femeii. Victima ar fi sărit cu pumnii la unul dintre cei trei indivizi, dar acesta a scos maceta și l-a fugărit, împreună cu ceilalți doi, prin tot restaurantul, până în spatele tejghelei, unde l-au înjunghiat.

Bărbatul a reușit să fugă apoi până în parcare, unde a fost tăiat a doua oară.

Victima nu a supraviețuit până la sosirea echipajelor de urgență.

Iubita unuia dintre bărbații acuzați de crimă spune că se teme pentru viața ei

Iubita principalului suspect de crimă de la Padina a declarat, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, că cei trei fraţi nu aveau cum să aibă la ei macete în club şi că se teme pentru viaţa ei.

”Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul rând.

În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe niciun scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea. Oamenii ăștia au fost atacați.

Eu mă tem pentru viața mea.

Oamenii ăștia, am înțeles, sunt foarte periculoși, sunt din nu știu ce clan, Ghenosu”, este mărturia, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, a iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crima de la Padina.

 

×
Subiecte în articol: Padina petrecere crima din Padina
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close