Antena 3 CNN Actualitate Caz incredibil. Mama unui elev a ajuns la spital, după ce a fost bătută de profesorul fiului său, la şcoală

Caz incredibil. Mama unui elev a ajuns la spital, după ce a fost bătută de profesorul fiului său, la şcoală

Caz incredibil. Mama unui elev a ajuns la spital, după ce a fost bătută de profesorul fiului său, la şcoală
Sursa foto: Foto: ctv.ca
30 Mar 2012   •   13:11
Situaţie de necrezut la Vaslui. Mama unui elev a fost bătută de un profesor şi a ajuns la spital. Femeia îi ceruse explicaţii dascălului referitoare la notele fiului ei.

Poliţia a început o anchetă în acest caz şi primele cercetări arată că femeia a fost agresată de către profesorul de fizică şi chimie al şcolii din Deleni, Claudiu Tănase, după ce aceasta i-ar fi reproşat că i-a pus note mici fiului său.

După un schimb de replici, profesorul a lovit-o cu piciorul pe femeie, aceasta căzând pe scara de acces în şcoală.

"În urma căzăturii femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind solicitată o ambulanţă. După acordarea primului ajutor femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. În acest caz a fost declanşată o anchetă în urma cărei se va stabili în ce măsură este vinovat profesorul implicat în acest conflict", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub, informează Mediafax.

Dascălul acuzat şi-a susţinut nevinovăţia în faţa poliţiştilor. El a spus că a lovit-o pe femeie cu piciorul în momentul în care a încercat să se apere de atacurile acesteia.

Citeşte şi:


Profesorul care dă lecţii de palme: Un dascăl din Bacău îşi bate elevii, în faţa clasei. Vezi aici dovada




×
Subiecte în articol: profesor elev note şcoală
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close