Antena 3 CNN Actualitate Caz șocant. Pacienți confundați în spital încă de la internare. Ce tratament au primit și unde au ajuns, până la urmă

Caz șocant. Pacienți confundați în spital încă de la internare. Ce tratament au primit și unde au ajuns, până la urmă

Caz halucinant la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Medicii au încurcat fișele a două paciente încă de la internare și timp de săptămâni femeile au primit tratamentul greșit. Greșeala a fost descoperită abia când una dintre femei a fost transferată în mod eronat la un centru pentru bătrâni. Pe fir au intrat acum și polițiștii care au alertat familiile celor femei care dispăruseră din spital.

Caz șocant. Pacienți confundați în spital încă de la internare. Ce tratament au primit și unde au ajuns, până la urmă
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    26 Aug 2020   •   08:00

,În dimineața aceasta, în momentul în care am avut vizita rudelor în curte, am avut surprinderea să vedem că, de fapt, nu este pacienta care trebuia. Rudele nu și-au recunoscut mama.

Medic: Am aflat cu stupoare că au trimis altă pacientă

Am sunat la spitalul Pantelimon de unde am aflat cu stupoare că au trimis o altă pacientă. Între timp am fost sunat și de un polițist de la Secția 9, care mi-a confirmat că s-a făcut o eroare medicală și au inversat pacientele.

Între timp a venit o ambulanță trimisă de Spitalul Pantelimon care a preluat pacienta trimisă eronat iar noi acum așteptăm să ne vină pacienta corectă. Cea pe care o așteptam, de fapt, pentru internare”, a povestit Mihai Băcanu, manager centru pentru bătrâni.

×
Subiecte în articol: pacienti confundati spitalul pantelimon
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close