Antena 3 CNN Actualitate Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă dau peste cap ancheta și dosarul Caracal.

Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”
de S.T.    |    13 Ian 2020   •   22:00

Gheorghe Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei, susține mama Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie 2019.

„Prima dată a spus că Luiza e aruncată în Dunăre”, a amintit Monica Melencu, la Antena 3.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

„Eu tind să-l cred”, a spus bunicul Luizei la „Sinteza Zilei”.

„Noi am spus că Luiza a fost răpită și traficată. Luiza nu s-ar fi urcat într-o mașină dacă nu cunoștea pe cineva. Deci în acea mașina a mai fost o persoană în care a avut încredere.

De aici încolo începe calvarul nostru”, a mai spus bunicul fetei, luni seară, la Antena 3.

Întrebat dacă are vreun indiciu, bunicul a spus: „indicii n-avem, dar încrederea în Luiza și în faptul cum crescut-o și am educat-o ne inspiră faptul că cineva a înșelat-o, a mințit-o”.

DIICOT a transmis luni spre confirmare procurorului general Bogdan Licu rechizitoriul şi actele de urmărire penală întocmite în dosarul „Caracal”, urmând ca un colectiv de procurori criminalişti să stabilească dacă acesta poate fi trimis în instanţă.

Citiți și:

Omul care ştie secretele lui Dincă, dezvăluiri în exclusivitate din anchetă: „Dacă Luiza este în viață, înseamnă că a predat-o cuiva”

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close