Antena 3 CNN Actualitate Omul care ştie secretele lui Dincă, dezvăluiri în exclusivitate din anchetă: „Dacă Luiza este în viață, înseamnă că a predat-o cuiva”

Omul care ştie secretele lui Dincă, dezvăluiri în exclusivitate din anchetă: „Dacă Luiza este în viață, înseamnă că a predat-o cuiva”

Dezvăluiri în premieră în dosarul Caracal. Omul care ştie secretele lui Dincă a povestit în exclusivitate la Antena 3 motivul pentru care suspectul crimelor din Caracal şi-a schimbat declaraţia şi nu a mai recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu.

Omul care ştie secretele lui Dincă, dezvăluiri în exclusivitate din anchetă: „Dacă Luiza este în viață, înseamnă că a predat-o cuiva”
13 Ian 2020   •   08:53

Avocatul acestuia susţine ca n-a stiut de strategia lui Gheorghe Dincă şi a explicat că acesta a început să revină la declaraţiile iniţiale. În plus, în momentul de faţa, familia lui Dinca nu e acuzata de nimic.

”Acum a început sa fie mai coerent față de cum era la început. El a tot încercat să fie coerent. El susține că ceea ce a făcut în momentul în care au venit jandarmii nu era conștient și nu își explica ceea ce a făcut. El așa a susținut de la început și până azi. Nu stiu ce strategie a avut poate chiar de la începutul anchetei el a vrut sa dea o declaratie, dar nu a spus ce fel de declaratie”, a spus avocatul lui Dincă.

”Aștept și eu acum să văd ce se întâmplă, dacă este adevărată această cerere. Nu am avut discuții elaborate privind Luiza. Dacă are cerere de audiere depusă, va trebui să fie reaudiat. În mod normal noi astăzi aveam cerere de studiere a dosarului. Dacă el spune că este nevinovat, trebuie să indice elemente noi, să îl ajute. Dacă Luiza este în viață, înseamă că a predat-o cuiva, deci trebuie să indice persoana căreia i-a dat-o", a declarat Claudiu Lascoschi.

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close