x close

Cazul care i-a șocat pe prahoveni! Și-au abandonat bebeluşul iarna, în pădure, dar au primit dreptul să-l crească după ce-au ieşit din închisoare

de A.M.P    |    07 Sep 2017   •   20:48
Cazul care i-a șocat pe prahoveni! Și-au abandonat bebeluşul iarna, în pădure, dar au primit dreptul să-l crească după ce-au ieşit din închisoare 482 Foto: pixabay.com

Un cuplu de tineri din Prahova, condamnaţi la închisoare fiindcă şi-au abandonat bebeluşul imediat după naştere, au fost repuşi în drepturile părinteşti printr-o sentinţă judecătorească definitivă, scrie adevarul.ro.

Cei doi tineri din Ploieşti au fost condamnaţi în aprilie 2013 la doi ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor, după ce şi-au abandonat copilul nou născut într-o pădure de la marginea comunei prahovene Corlăteşti. 

Imediat după ce s-a externat din spital, femeia şi-a luat bebeluşul cu intenţia de a-l lăsa la o mănăstire. S-au speriat însă de aglomerația de la lăcașul de cult, așa că părinții au luat decizia de a-şi abandona copilul la marginea unei păduri, în noiembrie, când temperatura ajunsese la pragul de îngheţ.

Bebeluşul de trei zile a fost găsit întâmplător de un trecător care a alertat poliția. Copilul a supravieţuit, după ce a fost tratat la spital, iar părinţii au fost identificaţi imediat pentru că bebeluşul avea la mână brăţara din maternitate.
 

Citeşte mai multe despre:

prahova padure copil abandonat maternitate bebelus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati