Ce a apărut pe Facebook-ul lui Marian Godină. Poliţistul a fost imediat apostrofat: ''Tu nu ai şefi, măi flăcăule, că dacă aveai...''

de D.G.    |    15 Noi 2016   •   01:01
Ce a apărut pe Facebook-ul lui Marian Godină. Poliţistul a fost imediat apostrofat: ''Tu nu ai şefi, măi flăcăule, că dacă aveai...'' sursa: Facebook

Poliţistul scriitor Marian Godină a publicat luni seară pe Facebook o fotografie pentru fanii lui. Mai exact, un instantaneu în care poliţistul apare în uniforma de serviciu alături de maşina de serviciu la marginea unei şosele proaspăt asfaltate.

Fotografia postată de Marian Godină nu a fost însoţită de nicio explicaţie, prilej pentru unii cititori să-l atace spunând că în timpul serviciului nu ar trebui să aibă astfel de preocupări.

''Sigur este o anomalie (normalitate în România)... în timpul serviciului, plătiţi din bani publici, când vitezomanii sunt peste tot, poliţistii au timp de pozat'', a scris un internaut.

Replica lui Marian Godină nu s-a lăsat aşteptată:

''Nu ar fi fost o problemă nici dacă aş fi fost în timpul serviciului şi aş fi făcut o poză. Dar ca să poți dormi tu mai bine, am să îți spun că poza e făcută pe un tronson de ocolitoare nedeschis încă circulației publice, într-o frumoasă zi de sâmbătă, când eram liber şi mi-am petrecut ziua cu o echipă de filmare pentru a face un spot de prevenire a accidentelor rutiere. Asta la invitația şefilor mei. Probabil aş fi putut cere şi sunt convins că mi s-ar fi aprobat să fac asta în timpul programului, nu în ziua mea liberă, dar nu am făcut-o pentru că şi aşa stăm prost la capitolul personal'', i-a răspuns simpaticul poliţist.

Vezi mai jos comentariile integrale ale celor doi:

x close