Antena 3 CNN Actualitate Ce a găsit o tânără din Bucureşti în pâinea cumpărată din supermarket. ”Cât de nenorociţi!" - GALERIE FOTO

Ce a găsit o tânără din Bucureşti în pâinea cumpărată din supermarket. ”Cât de nenorociţi!" - GALERIE FOTO

Să cumperi pâine nu e uşor. Trebuie să o studiezi pe toate părţile, dacă vrei să nu ai acasă surprize neplăcute. Dar perioada nu ne permite, având în vedere că suntem în plină pandemie de coronavirus şi inspectorii ANSVSA ne recomandă să nu atingem produse pe care să nu le cumpărăm, pentru a evita astfel posibila răspândire a virisului Sars CoV-2.

Ce a găsit o tânără din Bucureşti în pâinea cumpărată din supermarket. ”Cât de nenorociţi!" - GALERIE FOTO
de Denisa Nedelcu    |    23 Iul 2020   •   11:11

O tânără din Bucureşti a avut ghinionul să cumpere pâine cu... gândaci, de la un lanţ de supermarketuri dintr-un centru comercial, după cum spune pe o reţea de socializare.

Femeia a postat pe Facebook mai mult fotografii cu produsul în cauză şi se arată dezgustată de întâmplare. Partea bună este că tânără nu a apucat să mănânce din pâine.

Prietenii virtuali care îi comentează la postarea făcută de femeie miercuri o sfătuiesc să meargă la Protecţia Consumatorului cu produsul în cauză.

Haz de necaz: "L-a trosnit cu pâinea"

Alţii fac haz de necaz: "Păi cu ce cere sa-l prindă? (pe gândac - n.r.) Cu ce aveau la îndemână!" sau "L-a trosnit cu pâinea =)))".  "Cu proteine", răspunde un alt prieten virtual al tinerei. Sau "OMG!", "Cât de nenorociţi", spun alţii.

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) asigură românii că, în momentul de faţă, nu sunt dovezi științifice care să arate că alimentele sunt o sursă de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

ANSVSA: Clienţii să atingă doar alimentele pe care le cumpără

Totuşi, angajaţii magazinelor care manevrează alimente, la fel ca şi clienţii, trebuie să respecte reguli sticte de igienă, spun specialiştii, pentru a putea preveni răspândirea coronavirusului.

"Ca o practică generală de igienă, clienții din magazine nu trebuie să atingă alimentele, altele decât cele pe care intenționează să le cumpere, pentru a evita contaminarea acestora cu diferiți agenți patogeni, care ar putea fi prezenți pe mâinile lor", spunea, de curând, reprezentanții ANSVSA.

Ce a găsit o femeie din Bucureşti în merdeneaua din care mâncase. "Evitaţi! Pateu cu mere `proaspăt` cu ... !"

Scârbos. Viermi, într-o sticlă de fresh din portocale - FOTO

×
Subiecte în articol: pâine gandaci
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close