Antena 3 Actualitate Ce le-a spus Mircea Băsescu judecătorilor. „E pentru prima dată când abordez subiectul...”

Ce le-a spus Mircea Băsescu judecătorilor. „E pentru prima dată când abordez subiectul...”

de S.T.    |    29 Mar 2017   •   13:29
Ce le-a spus Mircea Băsescu judecătorilor. „E pentru prima dată când abordez subiectul...”

Mircea Băsescu nu va fi eliberat din închisoare, magistraţii Tribunalului Constanţa admiţând contestaţia formulată de procurorii DNA faţă de decizia anterioară a Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a acestuia.

 Mircea Băsescu le-a spus judecătorilor că nu îi este clar ce dovezi de îndreptare așteaptă DNA.

„E pentru prima dată când abordez subiectul. La un control medical s-a constatat că o arteră este inundată 90 la sută. Am fost operat la Fundeni. S-a constatat că cele 4 bypass-uri sunt obturate. Situația e delicată. Am tot amânat să merg la spital. A trecut timp. În 2017 mi-au găsit diabet. O problemă sunt medicamentele. O lună jumătate am stat în spital la penitenciar. Am primit medicamente de acasă. Când am fost mutat din nou în penitenciar, nu mi s-au mai dat pastilele mele, ci altele. S-a acceptat într-un final să plătesc eu medicamentele. De 5 zile nu mi le-au mai dat. O altă problemă este în legătură cu contestaţia DNA şi cu respectul faţă de judecător. Acum o lună la penitenciar a venit cineva și mi-a zis că o televiziune vrea interviu cu mine. Din respect pentru justiție nu am dat interviu. Nu am contestat vreodată decizia justiției. În penitenciar toți deținuții ies la muncă. Nu vor să stea închişi. Bolnav fiind când am făcut cerere de muncă am semnat pe propria răspundere că vreau sa ies. Am participat la toate programele educaționale. Singurul la care nu am fost este un concurs de tenis. Cu 4 bypass-uri nu am putut. Se vorbeşte despre perioada în arest. Nu îmi e clar ce dovezi de îndreptare așteaptă DNA. Vrea să salvez un copil de la moarte, să ajut pe cineva? Vreau exemple”, a spus Mircea Băsescu în instanță.

Decizia anunţată miercuri de Tribunalul Constanţa este definitivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close