Antena 3 CNN Actualitate Ce nu-și amintește Gheorghe Dincă despre Luiza, fata de 18 ani dispărută din aprilie. Spune că a ucis-o, dar...

Ce nu-și amintește Gheorghe Dincă despre Luiza, fata de 18 ani dispărută din aprilie. Spune că a ucis-o, dar...

Ce nu-și amintește Gheorghe Dincă despre Luiza, fata de 18 ani dispărută din aprilie. Spune că a ucis-o, dar...
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
de S.T.    |    03 Aug 2019   •   14:13

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut duminică faptele de omor, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani, cât şi al Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în urmă cu câteva luni.

Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale.

Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă spune că nu-și amintește culoarea părului Luizei, deși își amintește alte detalii și susține că a ucis-o. 

„A recunoscut două omoruri. Luiza nu a fost îngropată. Din ce cunosc eu, nu a fost îngropată. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei. Spune că a luat-o pe Luiza, a mers spre domiciliul lui. Conform declarației lui, ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Nu se cunoșteau dinainte. Nici cu Alexandra nu se cunoștea”, a spus avocatul bărbatului.

Cum ar fi ucis-o pe Luiza?

Gheorghe Dincă susține că a lovit-o, fata a căzut, s-a lovit și ar fi decedat.

Citește:

Avocatul criminalului din Caracal: „Dincă recunoaște două crime. Nu le cunoștea pe fete dinainte”. Spune că Luiza l-a însoțit de bunăvoie, a lovit-o și apoi...

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close