Antena 3 CNN Actualitate Ce spune șeful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Ce spune șeful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Ce spune șeful ANAF, despre controlul de la Rise Project
de M.Z.    |    07 Iul 2017   •   18:45

Șeful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose, că acel control făcut de instituția pe care o conduce la Rise Project nu are nicio legătură cu politicieni, în speță cu Liviu Dragnea, așa cum s-a speculat în presă.

”ANAF nu e o instituție politică, noi nu facem calendarul de control în funcție de calendarul politicienilor. Avem o strategie clară, care nu are în vedere astfel de lucruri”, a declarat șeful ANAF, vineri, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose.

”Nu facem controale împotriva libertății presei”, a conchis șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan.

Afacerile apropiaţilor lui Liviu Dragnea sunt anchetate de DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că există un dosar deschis încă din februarie anul trecut legate de afacerile companiei Tel Drum.

Reacţia DNA vine după ce în presă a apărut un presupus raport DGIPI în care se vorbeşte despre ilegalităţi şi despre faptul că Liviu Dragnea ar fi cel care ar controla de fapt societatea abonată la contracte din bani publici.

Citiți și Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit scandal. Dar de ce să nu se ducă, au ceva de ascuns?

Declarațiile au fost transmise vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close