Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit scandal. Dar de ce să nu se ducă, au ceva de ascuns?

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit scandal. Dar de ce să nu se ducă, au ceva de ascuns?

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit scandal. Dar de ce să nu se ducă, au ceva de ascuns?
de M.Z.    |    07 Iul 2017   •   00:19

Mircea Badea a spus joi, după ce ANAF a fost în control la Rise Project, că nu vede care este problema în acest caz, când un ONG este verificat de Fisc.

”S-a dus ANAF la Rise Project și a ieșit mare, mare scandal. Că de ce să se ducă? Că ei voiau să dea o investigație despre Dragnea.

Toți cei care ne-au înjurat pe noi când a venit ANAF-ul să ne scoată din clădiri, fără să aibă hotărâre judecătorească de evacuare, au zis că nu, că e statul de drept. Acum când s-au dus doi inspectori la ONG-ul Rise Project, toți s-au coalizat (...). Păi nu era statul de drept? Când era la Antena 3 e statul de drept și când e la Rise Project e stalinism și poliție politică? Cum facem cu această dublă măsură?”, a comentat Mircea Badea, joi, în pasa emisiunii Sinteza Zilei cu În gura presei, la Antena 3.

”Dar de ce să nu se ducă? ONG-urile în România sunt ca vaca în India, sfinte? Au ceva de ascuns?”, a încheiat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei rise project ANAF
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close