Antena 3 CNN Actualitate Cum "a reuşit" cel mai bogat om din toate timpurile să îşi piardă averea în doar două minute

Cum "a reuşit" cel mai bogat om din toate timpurile să îşi piardă averea în doar două minute

Cel mai bogat om din toate timpurile şi-a pierdut averea în doar două minute. „A fost o surpriză destul de mare”, a spus bărbatul.

Cum "a reuşit" cel mai bogat om din toate timpurile să îşi piardă averea în doar două minute
Sursa foto: NBC | Gettyimages | solvod
de Ioana Mircea    |    06 Mar 2023   •   10:22

Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani, din America, a devenit cea mai bogată persoană din toate timpurile pentru un moment foarte scurt. Ulterior, acesta şi-a pierdut întreaga avere în doar două minute.

Acesta şi-a deschis cont Paypal şi a descoperit că a fost creditat în cont cu 92 de cvadrilioane de dolari - 92.233.720.368.547.800 de dolari. Suma aceasta l-a făcut să devină cel mai bogat om din toate timpurile.

Povestind momentul, Reynolds a declarat pentru CNN: „Este un lucru curios. Nu știu, poate cineva s-a distrat.”

Citeşte şi: Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce a inventat o tehnică de a fura bani din bancomate. Cum opera acesta

Trebuie să fi fost un șoc pentru Reynolds, deoarece și-a amintit că cea mai mare sumă pe care a primit-o prin PayPal a fost „puțin peste 1.000 de dolari” din vânzarea unor anvelope BMW de epocă pe eBay.

Paypal a lansat o declarație în care spunea: „Este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles circumstanțele”. Serviciul de plată online s-a oferit să doneze o sumă de bani unei organizații de caritate la alegerea lui Reynold ca plată pentru incident.

„A fost o surpriză destul de mare”, a spus Reynolds, admițând că inițial a crezut că asta înseamnă că datorează banii și nu că aceștia erau în posesia lui în acel moment, potrivit ladbible.com.

×
Subiecte în articol: America
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close