Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce a inventat o tehnică de a fura bani din bancomate. Cum opera acesta

Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce a inventat o tehnică de a fura bani din bancomate. Cum opera acesta

Un bărbat din Constanța ar putea face închisoare după ce acesta a găsit o metodă inedită de a fura bani din bancomat. O femeie a fost cea care l-a ajutat pe infractor.

Un bărbat ar putea ajunge după gratii după ce a inventat o tehnică de a fura bani din bancomate. Cum opera acesta
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    08 Feb 2023   •   10:27

Eugen Cruceru și Georgiana Iuliana Budulan au fost condamnați la închisoare de magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, respectiv pentru complicitate la furt.

Cei doi sunt acuzați că au furat mai mulți bani din bancomatele din Constanța, astfel că Eugen Cruceru ar putea sta la închisoare 3 ani și 4 luni, în regim de detenție, iar Georgiana Iuliana Budulan, 3 ani cu suspendare. Sentința a fost dată pe 2 februarie 2023 însă nu este definitivă.

Potrivit anchetei, cei doi infractori lucrau împreună, Eugen Cruceru fiind cel care extrăgea banii din bancomate, în timp ce femeia, fie stătea de pază, fie acoperea camera bancomatului pentru a nu fi filmați.

Citește și: Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii

În timp ce bărbatul forța fanta de eliberare numerar în vederea introducerii între rolele transportatoare a unui obiect special confecţionat pentru a sustrage sume de bani, femeia fie acoperea cu un portofel camera de supraveghere video montată la nivelul ATM-ului, fie stătea de pază.

Cu toate acestea, metoda nu a funcționat mereu, ci doar de trei ori. Aceștia au reușit să plece cu 100 de lei, potrivit replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: furt Constanța
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close