Antena 3 CNN Actualitate Cel puţin cinci maşini au fost avariate într-un carambol pe Autostrada Transilvania

Cel puţin cinci maşini au fost avariate într-un carambol pe Autostrada Transilvania

Cel puţin cinci maşini au fost avariate într-un carambol pe Autostrada Transilvania
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
20 Noi 2011   •   13:17
Cel puţin cinci maşini au fost avariante într-un carambol pe Autostrada Transilvania, între kilometrul 12 şi kilometrul 14. Circulaţia a fost oprită în zonă preţ de 50 de minute.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii dense, pe autostrada Bucureşti – Piteşti, pe A2 Bucureşti – Constanţa dar şi în judeţele Covasna, Ilfov, Harghita, Alba, Sibiu, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, conform centrului Infotrafic.

 


Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul se desfăşoară în contiţii de ceaţă, iar vizibilitatea este redusă, sub 50 de metri. De asemenea, pe drumul paralel, DN7, în judeţul Argeş, se circulă în condiţii asemănătoare, pe segmentul Piteşti – Găeşti.

Traficul rutier pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Gilău - Turda, a fost închis duminică, începând cu ora 12:20, din cauza poleiului. Circulaţia a fost reluată imediat după ce a fost împrăştiat material antiderapant, dar a fost închisă din nou, din cauza unui accident în care au fost implicate mai multe maşini.

Totodată, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri şi în judeţul Covasna. În partea de nord a judeţului Ilfov şi în Dâmboviţa, pe DN71 şi DN72, vizibilitatea scade sub 100 de metri.

În judeţul Prahova, pe DN1, vizibilitatea este mai redusă în zonele Băicoi, sub 50 de metri, iar pe celelalte drumuri din zona de şes este de aproximativ 100 de metri. În zona montană din judeţul Prahova cerul este senin, însă există porţiuni în care carosabilul este umed.

Autorităţule au împrăştiat material antiderapant, preventiv, pentru a reduce riscul formării poleiului, peste noapte, când tempereaturile scad mai mult.

Pe DN1, în zona Băicoi, ceaţa a redus vizibilitatea la sub 50 de metri. Carosabilul este alunecos iar două autoturisme au derapat, din cauza neadaptării vitezei.

×
Subiecte în articol: drumuri ceata vizibilitate judet România
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close