Antena 3 CNN Actualitate Cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela a început să urle în timpul expertizei. Autoritățile nu s-au mai putut înțelege cu el

Cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela a început să urle în timpul expertizei. Autoritățile nu s-au mai putut înțelege cu el

A fost haos în serviciul de medicină legală, în cazul femeii găsite moarte lângă autostrada A1. Turcul acuzat de crimă a început să urle în momentul expertizei, iar traducătorul şi legiștii nu au mai putut comunica cu el.

de Bogdan Borza    |    26 Apr 2024   •   13:20

Crize de isterie în cadrul Serviciului de Medicină Legală. Potrivit unor surse, turcul acuzat că a ucis o femeie de 38 de ani şi i-a aruncat cadavrul pe câmp a început să urle și să plângă în fața medicilor legiști și nici traducătoarea nu s-a mai înțeles cu el.

Anchetatorii vor să vadă dacă acesta a avut discernământ în momentul crimei. Rezultatele vor veni zilele următoare.

Conform unor surse, inculpatul a avut o criză în momentul în care a fost dus la medicina legală. A început să plângă și să urle, iar timp de 15 minute traducătorul și medicii n-au putut comunica cu el.

Astfel de momente a mai avut și în arestul din Târgoviște.

Urmează de asemenea să fie făcute și percheziții informatice.

Toate telefoanele și dispozitivele găsite la locuința turcului din sectorul 5, vor fi verificate de anchetatori pentru a încerca să găsească noi probe. Bărbatul este acuzat de omor și profanare de cadavre. Acesta se află în arest preventiv de 2 săptămâni.

×
Subiecte în articol: cetățean turc autostrada a 1
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close