Antena 3 CNN Actualitate Cheful i-a tăiat şefia. Comandantul Poliţiei Reşiţa, care a petrecut cu interlopii la un chef, sancţionat

Cheful i-a tăiat şefia. Comandantul Poliţiei Reşiţa, care a petrecut cu interlopii la un chef, sancţionat

Cheful i-a tăiat şefia. Comandantul Poliţiei Reşiţa, care a petrecut cu interlopii la un chef, sancţionat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Iun 2013   •   09:37
Comandantul Poliţiei Reşiţa, care a petrecut cu interlopii la un chef, a fost retrogradat şi mutat disciplinar.

Comisarul-şef Cornel Băjău a fost fotografiat la o băută cu unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din oraş. Cheful a avut loc în urmă cu câteva luni dar mai marii poliţiei au luat măsuri abia după ce imaginile au apărut în presă.

Ministrul Afacerilor Interne recunoaşte că în poliţie apar şi astfel de cazuri şi promite că va acţiona fără milă. Ministerul a luat deja măsuri în cazul poliţistului de la Reşiţa. Radu Stroe spune că a declanşat o anchetă care se va termina probabil cu demiterea şefului de la Poliţia Reşiţa.
 
"Eu am o poziţie foarte intransigentă faţă de aceste acuzaţii care apar. Domnul respectiv a fost scos din funcţia de şef al Poliţiei oraşului, urmează cercetarea şi alte corelaţii care trebuie făcute între poliţist şi persoanele interlope", a declarat ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.

Fotografiile cu şeful Poliţiei din Reşiţa de gât cel mai temut interlop din oraş, Ocsi Şafar, au fost găsite într-un calculator confiscat de poliţişti în cadrul unor percheziţii. În urma anchetei, poliţiştii din Reşiţa au descoperit că şeful lor era prieten de pahar cu cei pe care îi ancheta.
 
După apariţia în presă a imaginilor compromiţătoare, comandantul Poliţiei Reşiţa l-a transferat pe Cornel Băjău la Biroul de Investigare a Fraudelor de la Poliţia Municipiului Caransebeş.

Comandantul Poliţiei din Reşiţa a fost fotografiat bând şi dansând alături de interlopi cunoscuţi din oraş

 

×
Subiecte în articol: interlopi Reşiţa Radu Stroe
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close