Antena 3 CNN Actualitate CIADO România declină invitaţia la dialog din partea Guvernului: Aşteptăm să fie recunoscut eşecul guvernării

CIADO România declină invitaţia la dialog din partea Guvernului: Aşteptăm să fie recunoscut eşecul guvernării

CIADO România declină invitaţia la dialog din partea Guvernului: Aşteptăm să fie recunoscut eşecul guvernării
Sursa foto: Foto: sfin.ro
17 Ian 2012   •   13:41

Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) România a anunţat că va respinge orice invitaţie la dialog din partea Guvernului, precizând că momentul dialogului constructiv a trecut iar PDL, UDMR şi UNPR ar trebui să recunoască eşecul guvernării, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

CIADO precizează că a luat această decizie după ce, timp de trei ani, a dorit dialogul pe teme de politici antidrog şi de funcţionare normală a autorităţilor publice centrale şi locale, dar a fost persiflat în mod constant de către premierul Emil Boc.

"Considerăm că momentul dialogului constructiv a trecut şi aşteptăm ca PDL, UDMR, UNPR să recunoască eşecul guvernării. CIADO, în calitatea sa de membru în Registrul Grupurilor de Interese al Comisiei şi Parlamentului European, nu se va lăsa folosit ca imagine de Guvernul României", se arată în comunicat

De asemenea, cele cinci confederaţii sindicale au anunţat că nu vor participa la şedinţa convocată astăzi de premierul Emil Boc, respectiv la Consiliului Naţional Tripartit de Dialog Social.

Sindicatele reclamă că nu există o ordine de zi, iar problemele ridicate de sindicalişti referitoare la dialogul social nu sunt rezolvate.

Consiliul Naţional Tripartit, la care şi-a anunţat prezenţa premierul Emil Boc, se reuneşte marţi la ora 14, în contextul în care în ultimele patru zile au avut loc manifestaţii în Bucureşti şi în numeroase alte oraşe din ţară.





×
Subiecte în articol: guvern sindicate
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close