Antena 3 CNN Actualitate Cinci minori, obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu personalităţi din lumea modei (VIDEO)

Cinci minori, obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu personalităţi din lumea modei (VIDEO)

Cinci minori, obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu personalităţi din lumea modei (VIDEO)
20 Aug 2009   •   13:56

Cinci copii minori, aflaţi în centre de plasament în Sectorul 3 al Capitalei, erau obligaţi să întreţină relaţii sexuale cu personalităţi din lumea modei, la diverse petreceri mondene.

Copiii erau ademeniţi cu bani, produse cosmetice şi dulciuri de către trei bărbaţi, unul dintre ei fiind membru al unui ONG.

Conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) şi remis către Antena3.ro, în luna iunie 2009, Serviciul Investigaţii Criminale şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din sectorul 3, au verificat motivele dispariţiei minorilor, în special cei cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, pentru care instanţele de judecată au dispus măsuri speciale de protecţie într-un centru de plasament şi apartamente sociale.

În urma verificărilor, mai mulţi minori ai centrului respectiv din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 au fost găsiţi în anturajul unor bărbaţi cu înclinaţii homosexuale.

Copiii din centru, înşelaţi cu bani, dulciuri şi petreceri mondene

Acelaşi comunicat de presă arată că, în data de 19 august 2009, lucratorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 3 i-au prins pe N. MIŞU, de 41 ani, S. NICOLAE, de 32 ani din Bucureşti şi pe I. SILVIU, de 30 ani, toţi trei din Bucureşti şi au stabilit că aceştia, în perioada decembrie 2008 - iunie 2009, au determinat mai mulţi minori să părăsească centrele de plasament şi apartamentele sociale. Copiii erau ademeniţi, în special de către N. MIŞU cu bani, produse cosmetice, dulciuri, telefoane mobile, petreceri mondene la care participau personalitaţi din lumea modei, în schimbul întreţinerii de raporturi sexuale şi săvârşirii de acte cu caracter obscen.

În vederea racolării de minori din centre, N. Mişu devenise membru al unei asociaţii non-profit care se ocupa de problemele sociale ale tinerilor institutionalizaţi şi care a înaintat diverse oferte Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru organizarea de tabere pentru copii şi adolescenţi.



Politiştii au identificat mai mulţi minori, cu vârste între 14 şi 15 ani, institutionalizaţi într-un apartament de tip social, iar cercetările sunt continuate, cu reţinerea lui N. MIŞU, pentru săvârşirea infracţiunii de acte sexuale cu minori.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: minori
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close