Antena 3 CNN Actualitate Cinci oameni care mergeau la muncă și-au pierdut viața în accidentul cumplit de pe Autostrada A1, din cauza unui șofer de TIR, orbit de soare

Cinci oameni care mergeau la muncă și-au pierdut viața în accidentul cumplit de pe Autostrada A1, din cauza unui șofer de TIR, orbit de soare

Cei cinci bărbați care și-au pierdut viața în cumplitul accident care a avut loc pe Autostrada A1, marți dimineață, erau muncitori la o firmă de construcții și mergeau la muncă, spre București.

Cinci oameni care mergeau la muncă și-au pierdut viața în accidentul cumplit de pe Autostrada A1, din cauza unui șofer de TIR, orbit de soare
Sursa foto: Facebook/ Info Trafic
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   14:17

Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune față-spate pe Autostrada A1, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov.

Între cele două tiruri care s-au ciocnit pe autostradă, a fost prins un microbuz cu opt locuri, unde, în urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informații, accidentul a fost produs de unul dintre TIR-uri.

Inițial, un TIR care se afla în fața coloanei, a fost urmat de dubița în care se aflau cei cinci bărbați și în spatele acestei dubițe era un autovehicul.

Citește și: Un tânăr om de afaceri din Suceava, a murit într-un accident cu un utilaj, după ce și-a lăsat copiii la școală

În spatele autovehiculului mai era un alt TIR care ar fi lovit din greșeala autoturismul.

Potrivit declarațiilor șoferului care ar fi de vină pentru producerea acestui accident, acesta ar fi fost orbit de soare.

Conducătorii celor două TIR-uri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Inițial, echipajele de salvare au întâmpinat dificultăți în identificarea numărului de ocupanți al autoturismului implicat în accident.

Toate persoanele implicate în tragedie aveau vârste cuprinse între 35 și 48 de ani. Toți munceau la aceeași firmă de construcții și făceau acest drum săptămânal spre București, din Argeș.

×
Subiecte în articol: accident autostrada A1 TIR
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close