Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr om de afaceri din Suceava, a murit într-un accident cu un utilaj, după ce și-a lăsat copiii la școală

Un tânăr om de afaceri din Suceava, a murit într-un accident cu un utilaj, după ce și-a lăsat copiii la școală

Un accident rutier mortal a avut loc luni, pe Șoseaua de Centură a Rădăuților spre Volovăț, în județul Suceava.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   13:24

Un tânăr om de afaceri din Marginea, județul Suceava, a murit într-un accident, luni dimineață, pe Șoseaua de Centură a Rădăuțiului.

Șoferul de 32 de ani tocmai își lăsase copiii la școală și a pornit pe Șoseaua de Centură, pentru a ajunge la depozitul de materiale de construcții pe care îl deține.

Pe un segment de drum drept, inexplicabil a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de cupa unui utilaj Wola.

Omul de afaceri a rămas prins între fiarele contorsionate și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi extras.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat mortal, după ce a intervenit să aplaneze un conflict la o petrecere în Iași. Alți doi au fost grav răniți

Pentru a oferi sprijin, la locului accidentului au mers pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Din păcate, după ce a fost scos din mașină, echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Și conducătorul utilajului a fost monitorizat de echipajele medicale, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Impactul a fost unul deosebit de violent, iar autoturismul complet în partea din față.

Motorul era sărit și a trecut pe sub Wola, iar cupa acestuia din urmă a fost deformată.

De altfel, în ultima perioadă tot mai mulți șoferi s-au plâns din cauza luminii care orbește la primele ore ale dimineții pe acel tronson de drum.

×
Subiecte în articol: Suceava accident mortal tractor
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close