Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat mortal, după ce a intervenit să aplaneze un conflict la o petrecere în Iași. Alți doi au fost grav răniți

Un tânăr de 20 de ani, înjunghiat mortal, după ce a intervenit să aplaneze un conflict la o petrecere în Iași. Alți doi au fost grav răniți

Un tânăr a murit, iar altul este în stare gravă la spital după ce au fost înjunghiați la o petrecere în Iași. Principalul suspect a fost identificat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   12:35

Un tânăr de 20 de ani a fost ucis, iar un altul de 19 ani este în stare critică, după ce au fost înjunghiați în timp ce se aflau la o petrecere de majorat.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Între invitați a izbucnit un conflict, iar tânărul a încercat să calmeze spiritele.

Tânărul a de 20 de ani a fost înjunghiat in spate. Rănile provocate au fost atât de puternice încât i-au provocat decesul la scurt timp după incident.

Tânărul de 19 ani a reușit sa supraviețuiască, însă starea sa este critică. Acesta a fost operat si se afla sub supravegherea medicilor.

Citește și: Despăgubiri-record pentru un tânăr mutilat într-un accident auto. La 19 ani a rămas infirm din cauza unui șofer de TIR

Din informațiile existente, acesta avea nu mai puțin de 7 plăgi înjunghiate în abdomen.

Duminică dimineață au loc audieri în cazul atacului din Iași.

Principalul suspect a fost deja identificat

Nu se cunoaște pentru moment motivul pentru care tânărul a fost înjunghiat. Nu este exclus ca tragedia sa se fi întâmplat pe fondul consumului de alcool sau de stupefiante.

Suspectul, daca se dovedește ca el este criminalul, va fi reținut si ulterior arestat preventiv.

Ancheta este in plina desfășurare. Dosarul a fost preluat de Parchet. 

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close