Antena 3 CNN Actualitate Despăgubiri-record pentru un tânăr mutilat într-un accident auto. La 19 ani a rămas infirm din cauza unui șofer de TIR

Despăgubiri-record pentru un tânăr mutilat într-un accident auto. La 19 ani a rămas infirm din cauza unui șofer de TIR

Instanța de judecată a admis despăgubiri uriașe pentru trei persoane, victime ale unui accident grav de circulație.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   12:16

Instanța a decis ca un tânăr rămas infirm, din cauza unui șofer de TIR, să primească 800.000 de euro despăgubiri morale, plus alte despăgubiri materiale.

Iubita băiatului și mama acesteia rănită în același accident ar urma să fie despăgubită cu mai mult de 250.000 de euro fiecare.

Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Magistrații de la Judecătoria Costești au decis despăgubiri morale record: 1,3 milioane de euro pentru victimele unui accident produs în 2019.

Citește și: Un bărbat a pierdut 40.000 de lei, crezând că investește în criptomonede. Recomandări pentru a evita fraudele online

Atunci trei persoane care se aflau într-un autoturism, au fost loviți frontal de un camion care a intrat pe contrasens.

Din 2019, dosarul a stat la Parchet până la finalul anului 2022, atunci a ajuns în fața magistraților, iar judecătorii au decis condamnarea șoferului la trei ani de închisoare, cu suspendare și suspendarea dreptului de a mai conduce.

De asemenea, au acordat despăgubiri destul de mari victimelor.

Câte 250.000 euro despăgubiri morale pentru șoferiță și pentru fiica ei, iar iubitul fetei a primit despăgubiri de 800.000 de euro.

Acesta a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile și nu și-a mai continuat studiile la Facultatea de Medicină și Farmacie.

Aceasta este decizia primei instanțe, ea putând fii atacată cu apel, iar firma de asigurare la care avea poliță RCA șoferul camionului a dat faliment, iar despăgubirile vor fi plătite din Fondul de Garantare.

×
Subiecte în articol: despagubiri record accident
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close