Antena 3 CNN Actualitate Cine e Codruț Ion Bîlea, directorul general provizoriu al Romsilvia, ales pe o perioadă de patru luni

Cine e Codruț Ion Bîlea, directorul general provizoriu al Romsilvia, ales pe o perioadă de patru luni

Directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a fost schimbat din funcție, iar în locul său a fost ales director general provizoriu Codruț Ion Bîlea. 

Cine e Codruț Ion Bîlea, directorul general provizoriu al Romsilvia, ales pe o perioadă de patru luni
Sursa foto: foto- Facebook
04 Feb 2020   •   17:17

Mandatul de patru luni al lui Codruț Ion Bîlea va începe de miercuri, 5 februarie, iar în perioada următoare va fi demarat procesul de selecție a noului șef al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. 

Citiți și Directorul general Romsilva a fost schimbat din funcție

Codruț Ion Bîlea a absolvit Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere la Universitatea ”Transilvania” din Brașov în 1988. Și-a început cariera profesională ca inginer în cadrul Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice.

Din 1990 a îndeplinit funcții de execuție și conducere în cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeș și al Direcției Silvice Argeș, iar din 2007 a ocupat funcțiile de consilier al directorului general și director al Departamentului Fond Forestier, în aparatul central al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Citiți și Ministrul Mediului, Costel Alexe, reacție după demiterea şefului Romsilva: "Avem nevoie de profesioniști în fruntea instituțiilor publice, de oameni integri"

×
Subiecte în articol: Codruț Ion Bîlea Romsilva
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close