Antena 3 CNN Actualitate În avionul prăbușit la Gălănești a murit fratele unui fost ministru al Educației. Cealaltă victimă - instructor de pilotaj din București

În avionul prăbușit la Gălănești a murit fratele unui fost ministru al Educației. Cealaltă victimă - instructor de pilotaj din București

Bogdan Constantin Adomniței este una dintre victimele aflate în avionul prăbușit din Gălănești, Suceava, potrivit surselor Antena 3. Presa locală spune că acesta era fratele fostului ministru al Educației, Cristian Adomniței.

În avionul prăbușit la Gălănești a murit fratele unui fost ministru al Educației. Cealaltă victimă - instructor de pilotaj din București
de Andreea Ştefan    |    11 Sep 2022   •   20:59

Potrivit surselor Antena 3, una dintre victime este Bogdan Constantin Adomniței, în vârstă de 42 de ani, iar cea de-a doua victimă este Marcel Iliese, în vârstă de 58 de ani.

Bogdan Constantin Adomniței ar fi cumpărat avionul de puțin timp și se afla în avion cu instructorul de la București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Marcel Iliese este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România.

Bogdan Constantin Adomniței era fratele fostului președinte al CJ Iași și fost ministru al Educației, Cristian Adomniței, și deținea o firmă de consultanță.

Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Gălănești, Suceava! Două persoane au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit între satele Hurjuieni și Frătăuții Vechi, din comuna Gălănești, județul Suceava. Potrivit primelor informații, în urma accidentului aviatic și-au pierdut viața două persoane.

O persoană a sesizat polițiștii din cadrul Secției Rurale Gălănești despre faptul că o aeronavă de mici dimensiuni, cu 2 persoane la bord, s-a prăbușit pe un câmp din zona localității Gălănești.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au găsit 2 persoane, de sex bărbătesc, decedate.

Salvatorii de la ISU Suceava au ajuns la fața locul accidentului și au transmis că nu există un incendiu în zona epavei avionului. Aceștia au mai precizat că ancheta privind prăbușirea aeronavei a fost preluată deja de organele abilitate.

 

×
Subiecte în articol: Gălăneşti avion prabusit
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close