Antena 3 CNN Actualitate Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legătura cu Florin Salam și Jador

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legătura cu Florin Salam și Jador

Lumea interlopă este în stare de șoc, după ce unul dintre cei mai temuți lideri ai săi a fost ucis în această dimineață. Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian, cel care conducea clanul Duduianu a fost executat pe o stradă din Sectorul 6 din București de un cunoscut al său.

Cine l-ar fi ucis pe liderul interlopilor, Emi Pian Duduianu. Legătura cu Florin Salam și Jador
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2020   •   09:40

Potrivit unui apropiat al acestuia, cearta ar fi pornit de la o partidă de barbut, iar cel care l-ar fi înjunghiat ar fi un bărbat pe nume Napi și el lider al unei grupări interlope, dar din zona Chitila. Alte surse spun că totuși ucigașul ar fi de fapt fiul lui Napi. Anchetatorii nu au oferit încă informații certe în acest sens.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Legătura lui Pian cu Salam și Jador

"A murit sefu romaniei emi pian dumnezeu sãl ierte", a postat un cunoscut al lui Emi Pian pe facebook, care l-a și indicat pe Napi drept ucigașul liderului clanului Duduianu. "Napi l-a tăiat", a spus acesta.

Emi Pian era cunoscut pentru chefurile pe care le dădea și sumele enorme pe care le cheltuia aducând maneliști celebri să-i cânte, cum sunt Florin Salam sau Jador. Acesta din urmă a dat share unui filmuleț a lui George Pian de pe Tik Tok, care se pare că ar face și el parte din clanul Duduianu, în care ironiza o operaoare de la 112.

Când aceasta i-a răspuns și l-a întrebat ce urgență are a replicat că: „Mă doare în p*** de coronavirus”. Ulterior bucureșteanul a fost amendat.

 

 

 

 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close