Cioban ucis cu furca de doi bărbați din cauza unei căpițe cu fân, în Prahova

de Redacția    |    02 Aug 2020   •   22:15
Cioban ucis cu furca de doi bărbați din cauza unei căpițe cu fân, în Prahova Pixabay.com

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis de două persoane, în oraşul Boldeşti-Scăeni din Prahova. Bărbatul fusese chemat la un vecin pentru a strânge fân. Toți trei au băut și, la un moment dat, s-au luat la ceartă din cauza unei căpițe de fân.

Cei doi bărbați l-au lovit și l-au înjunghiat pe cioban, iar rănile au fost fatale. Potrivit unor surse, cei doi l-ar fi lovit cu furca și cu un par.

Iată comunicatul transmis de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova:

În urma unui apel 112, mai multe echipe de poliţişti şi jandarmi s-au deplasat în Boldeşti Scăeni, ocazie cu care au găsit un bărbat de 47 de ani decedat, prezentând leziuni traumatice. La faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova şi un medic legist care au efectuat cercetări, stabilind faptul că persoana decedată este victima unui omor”.

Cioban ucis cu furca de doi bărbați beți

Potrivit Poliției, cei doi bărbaţi l-ar fi lovit cu un obiect contondent şi un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui şi abdomenului. Victima a decedat.

Cei doi bărbați au fost prinși de polițiști, procurorul dispunând reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri
x close