Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș: Nu am fost și nu sunt ofițer acoperit

Dacian Cioloș: Nu am fost și nu sunt ofițer acoperit

Dacian Cioloș: Nu am fost și nu sunt ofițer acoperit
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/dacianciolos
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   10:44

Premierul Dacian Cioloș a spus, marți, că nu este ofițer acoperit și nici nu a fost, precizând acest lucru în contextul declarațiilor sale din ultima vreme, potrivit cărora în unele atentate teroriste ar fi fost folosite cartele pre-pay din România.

”Nu am avut niciun obiectiv atunci când am spus aceste lucruri (...) am văzut acum unele interpretări cum că aș fi ofițer acoperit. Nu sunt ofițer acoperit, nu am fost și nici nu voi fi vreodată, și nu pentru asta spun niște lucruri. Spun pentru eu că cred că trebuie să ne însănătoșim și să lăsăm deoparte astfel de interpretări de teoria conspirației”, a precizat, marți, premierul Dacian Cioloș.

Totodată, premierul Dacian Cioloș a revenit, marți, asupra declarației sale potrivit căreia în atentatele teroriste din ultima vreme au fost folosite cartele pre-pay din România, și a adăugat că el nu a spus că este vorba despre atacurile de la Bruxelles.

”Nu știu dacă au fost la atentatele de la Bruxelles cartele pre-pay din România și nu am spus niciodată lucrul acesta. Am văzut toate discuțiile care au fost interpretări, de fapt, la ce am spus. Eu am avut informația aceasta de la SRI, nu este niciun secret, că în pregătirea unor atentate au fost folosite și cartele pre-pay din România, nu am spus că la Bruxelles, pentru că nu știu lucrul acesta”, a declarat premierul Dacian Cioloș, marți.

Șeful Guvernului nu a precizat însă unde și în ce împrejurări au fost folosite cartelele depre care vorbește.

Și Serviciul Român de Informații (SRI) a spus luni că mai multe cartele telefonice românești sunt folosite în țări precum Siria și Irak, unde operează rețeaua teroristă Stat Islamic (ISIS).

Citiți și Cioloş cere un control la vânzarea cartelelor PrePay: Înţeleg că au fost folosite pentru pregătirea atentatelor în Europa

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş ofiţer acoperit
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close