Antena 3 CNN Actualitate Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Voi susține măsurile anunțate de Gabriela Firea, chiar dacă pune carul înaintea boilor

Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Voi susține măsurile anunțate de Gabriela Firea, chiar dacă pune carul înaintea boilor

Ciprian Ciucu, consilier general PNL: Voi susține măsurile anunțate de Gabriela Firea, chiar dacă pune carul înaintea boilor
Sursa foto: sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu
14 Aug 2019   •   14:47

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, anunță că va susține măsurile anunțate de Firea privind taxarea intrării în București cu autoturisme înmatriculate în alte județe, decât cele din București și Ilfov.

Consilierul a mai subliniat că primarul Capitalei pune carul înaintea bolilor, însă situația este extrem de periculoasă pentru sănătatea bucureștenilor.

„Măsurile pe care le anunță Gabriela Firea azi sunt exact măsurile pe care trebuia să le ia după mai bine de 3 ani de mandat.

Sunt genul de măsuri cu caracter restrictiv care se iau la sfârșit, după ce ai creat alternativele: (1) transport comun decent și de încredere, (2) transport alternativ, (3) parcări la intrarea în oraș, (4) șosea de centură ș.a.m.d. Este vorba de acele măsuri mai complicate, mai grele, proiecte de infrastructură care nu au fost și nu sunt la îndemâna acestui primar incompetent.

Cu toate acestea, voi susține aceste propuneri, chiar dacă pune carul înaintea boilor, pentru că situația este extrem de periculoasă pentru sănătatea bucureștenilor și suntem în infringement pe calitatea aerului.

Urmează ca noi să facem de la anul lucrurile cum trebuie făcute, în ordinea lor logică.

P.S. Și încă ceva: voi propune un amendament prin care sumele colectate să fie utilizate special pe măsuri de mobilitate urbană / calitatea aerului. Asta ca să nu trimită iar pensionarii la mare sau să toace acești bani pe alte concerte și festivaluri!”, a scris  liderul consilierilor generali liberali pe pagina sa de Facebook.

Primarul general Gabriela Firea a anunţat miercuri introducerea în dezbatere publică a unui proiect care prevede achiziţionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intră în Capitală, dar nu sunt înmatriculate în municipiul Bucureşti sau în judeţul Ilfov. 

×
Subiecte în articol: PNL masuri Gabriela Firea poluare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close