Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Finanţe îi numeşte "proşti" pe cei care-l acuză că ascunde bugetul cu concedieri şi creşteri de taxe din 2021

Ministrul de Finanţe îi numeşte "proşti" pe cei care-l acuză că ascunde bugetul cu concedieri şi creşteri de taxe din 2021

Ministrul Florin Cîţu i-a numit "proşti" pe social-democraţii care l-au acuzat că ţine ascuns proiectul de buget pe 2021, care ar prevedea concedieri şi creşterea fiscalităţii.

Ministrul de Finanţe îi numeşte "proşti" pe cei care-l acuză că ascunde bugetul cu concedieri şi creşteri de taxe din 2021
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    23 Oct 2020   •   19:15

"De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! La întrebarea 'de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021' nu se poate răspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări, când oricum nu înțeleg răspunsurile?", a scris Cîţu, vineri, pe Facebook.

Tot vineri, PSD a acuzat guvernul liberal că amână prezentarea publică a proiectului de buget pe 2021, deoarece ar ieşi, astfel, la lumină măsurile de austeritate pentru anul următor şi şi-ar compromite şansele în alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Social-democrații susțin că liberalii se pregătesc să reia discuțiile cu Fondul Monetar Internațional, să majoreze TVA-ul, să taie salariile și să dispună concedieri în masă.

Luna trecută, premierul Ludovic Orban a spus că guvernul său pregăteşte proiectul de buget însă ar prefera ca acesta să fie aprobat de Parlamentul care va fi ales în urma scrutinului din 6 decembrie.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu buget proşti
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close